Lim og sparkel

gjcoproff-lettsparkel-finGjøco proff Lettsparkel Fin til skøyt- og flekksparkling av gips og bygningsplater. Veleigna til sparkling av puss og betong. 10 liter spann.

 

gjcoproff-lettsparkel-mediumGjøco Proff Lettsparkel Medium er ein høgkvalitets lettsparkel til sparkling innandørs i tørre rom. Produktet er lett å påføra og slipe, og har særs god fyllemne. Skal ikkje nyttast til å legje papirstrimmel i. Til flekk-, og heilsparkling av gips, betong, lettbetong samt tidlegare malte flater. Veleigna under tapet. 10 liters spann.

imgGjøco Sparkel Fin er ein fingradert håndsparkel for innandørs bruk på gips- og bygningsplater for vegg- og takflater.  Det er spesielt godt egna for sparkling i tynne lag der det kreves ei fin og glatt overflate. Ved skøytesparkling på gipsplater, skal papirstrimmel nyttast. 3 og 10 liters spann.

imgGjøco Sparkel Medium er ein lett, medium gradert håndsparkel for innandørs bruk til utjemning på betong og puss samt til skøytesparkling på gips- og bygningsplater. Ved skøytesparkling på gipsplater, skal papirstrimmel nyttast. 3 og 10 liters spann.

imgGjøco Sparkel Grov er ein grovgradert lett håndsparkel for innandørs bruk til utjemning på grovare underlag som betong, puss og teglstein. Heftar godt til underlaget. 3 og 10 liters spann.

 

imgDalapro Sparkel J er ein håndsparkel særskilt for skøytesparkling av gipsplater.  Nyttast innandørs på tak- og veggflater til skøytetesparkling og sparkling av sår, skruehol m.m.  Bruk skøyteremser av papir.

imgGjøco Trelim V1 er ein vatntynna D3-lim med høg vannfastheit. Den er særskilt egna for ulike typer tre- og laminatgolv der det kreves god vannbestandigheit. Gjøco Trelim V1 er og veleigna til dører, vindauga, møblar og anna treverk.

img

For sikkerheitsdatablad, Tekniskdatablad og FDV sjå http://gjoco.no/no/