Heim og fritid

Forutan trelast- og byggevarer fører Sandvoll Handel ulike hushaldningsprodukt. Me tilbyr ulike vaskemiddel, vaskeutstyr (moppar osv.), samt toalett- og tørkepapir. Me leverer desse produkta i store kvanti kor det er mykje pengar å spare. Stikk innom for å sjå utval og prisar.

img_6126

Noko av utvalet vårt i hushaldningsavdelinga.

 

 

PRODUKTER:

PEP Allrengjøring

PEP Allrengjøring er eit rengjørings middel som etterlater en frisk duft av sitron. Effektivt rengjøringsmiddel som egner seg både på kjøkken, bad og hvor ellers det måtte ønskes å gjøre skikkelig rent.

 

 

Blende Sensitiv Tøymykner

Blende Sensitiv Tøymykner gjør tøyet mykt og behagelig mot huden. Tøymykneren bidrar også til å bevare klærnes fasong og farger lenger. Blenda Sensitive Tøymykner er en kosemyk og parfymefri venn for sensitiv barnehud, og anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund.

 

 

Cleaning Aid Coffee Maker and Capsule Machine

Bruk Cleaning Aid Coffee Maker and Capsule Machine regelmessig for å holde kaffemaskinen ren og frisk, og kaffen din smaker godt!

Fyll beholderen med lunkent vann. Legg en pose Clean Drop og start kaffemaskinen. Etter omtrent ett minutt slår du av kaffemaskinen. La det stå i noen minutter før løsningen fungerer som den skal. Da slår du på maskinen igjen. Rengjør gryten og filterholderen med løsningen. Kjør rent vann gjennom kaffemaskinen et par ganger.

 

Effekt Flytende WC Rens

Effekt Flytende WC Rens – Hold toalettet rent og pent med WC-rens. Hva er vel bedre enn et velduftende toalett? Vi har tre typar som er: Original, Furunål og Sitron.

 

 

Salmi – Fettløsende-Salmiakk

Salmi – Fettløsende Salmiakk – Fjerner fettflekker og belegg. Til vindusvask, grovrengjøring, fjerning av vond lukt i sluk, nedmatting av malte flater og fettfjerning. Inneholder ammoniakk.

 

 

Jif – Allrent Frisk Duft

Jif – Allrent Frisk Duft – Jif Allrent er effektiv og vasker skinnende rent samtidig som den gir en frisk duft til hjemmet ditt. Jif Allrent er i tillegg pH-nøytral og skånsom, så du kan trygt vaske alle gulvene dine uten å bekymre deg for skader. – Allrengjøringsmiddel – Med parfyme

 
 

Jif – Avløpsåpner

Jif – Avløpsåpner – Avløpsåpner JIF 0,5l. Løser blokkeringer i avløp og rør på 15 min. Dreper også bakterier og fjerner dårlig lukt. Enkel i bruk og gir ikke gassutvikling.

 
 

JAWS – Komplett Moppesett

JAWS – Komplett Moppesett – Laget for å kunne brukes våt eller fuktig med minimal friksjon og maksimal rengjøringseffekt. Enkel borrelåssystem. Den enestående mikrofiberblandingen trenger ned i porene i overflaten, løser opp og trekker til seg fett- og oljeholdige partikler og annet smuss som ikke lar seg fjerne med tørr mopp. Godt egnet til: Parkett, laminat, lineleum, vinyl, keramiske fliser og andre harde gulv.

 
 

OMO Ultra Hvitt

OMO Ultra Hvitt – Konsentrert mikropulver med blekemiddel til lyst og hvitt tøy. Effektiv på flekker med et optimalt flekkfjerningssystem. – Svanemerket – Vasker helt hvitt

 
 

OMO Ultra Hvitt Power Dose

OMO Ultra Hvitt Power Dose – OMO Ultra Power Dose til hvitt og lyst tøy, er engangskapsler som løser seg lett opp i vann og virker effektivt fra første stund. Effektiv fjerning av vanskelige flekker og gjør tøyet strålende rent. Alt i en enkel kapsel. En boks inneholder 16 vask

 
 

Scotch Brite Bath Scrubber

Scotch Brite Bath Scrubber – Komfortabelt håndtak beskytter hender og gir god rengjøringskraft
Ideell for svømmebassenger, glassfiber, marine topp og lyseverk, keramisk fliser, tregulv og trim, vinyl og polstring.
Renser også keramiske fliser, glassdusjdører, glassfiber- eller kromflater

 
 

Jif Støvmopp Refill

Jif Støvmopp Refill – Jif Støvmopp er enkel og effektiv i bruk, og benyttes til den daglige rengjøringen. Jif Støvmopp opparbeider statisk elektrisitet under bruk, og tiltrekker seg derfor støv og smuss effektivt. Med Jif Støvmopp kommer du enkelt til i de fleste kriker og kroker. Støvtørking blir dermed enda enklere og mer effektivt.

 
 

Sun Maskinrens

Sun Maskinrens – Sun Maskinrens som fjerner effektivt smuss, kalk og fett fra oppvaskmaskinens rør og avløp, i tillegg til at den renser selve oppvas kmaskinen. Sikrer dermed en renere oppvask. Det er 3 poser med rensepulver i en pakke.

 
 

Unik – Mikrofiber Gulvklut

Unik – Mikrofiber Gulvklut – Unik Gulvklut Mikrofiber er utmerket til gulv og på fliser. Maskinvask kluten før bruk for å gi den maksimale sugeevne. For å hindre batkerievekst, bør du alltil skylle kluten i kaldt vann før du henger den opp. Størrelse: 50×40

 
 

Tork – Tørkepapir

Tork – Tørkepapir – Tørkepapir Tork Plus Mini M1 Advanced er et allsidig papir som er ideelt til å tørke opp væsker og til håndtørk. Passer til Dispenser Tork Mini Senterrull M1.